Η εταιρεία 'Ηλιόζυμο' ιδρύθηκε το 1994 από τον Κωνσταντίνο Ζυγογιάννη και δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής ζύμης.

Ακολουθώντας σταθερά ανοδική πορεία προσφέρει αγνά προϊόντα, βασισμένα σε παραδοσιακές σπιτικές συνταγές, με τα πιό φρέσκα υλικά, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους, σε όλα τα στάδια παραγωγής, απο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και πιστοποιημένη με σύστημα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ΕΝ ISO 9001:2000 EN ISO 22000:2005.

Η ταυτότητα και το πρόσωπο της εταιρείας 

 Η βιομηχανία Προϊόντων Ζύμης Ηλιόζυμο ξεκίνησε την λειτουργία της το 1994. σαν παραδοσιακό εργαστήριο παραγωγής προϊόντων ζύμης. Οι βασικές αρχές και η Φιλοσοφία της εταιρείας ήταν και είναι η παραγωγή των προϊόντων της να γίνεται με τον ίδιο πάντα αγνό και παραδοσιακό τρόπο και η ποιότητα των υλικών να παραμένει στα ίδια πάντα υψηλά επίπεδα.

Τα προϊόντα 'Ηλιόζυμο' παρασκευάζονται με τις ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ από ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, επιλεγμένα από ειδικούς Παρασκευαστές πάντα με την Εποπτεία του Κου Κωνσταντίνου Ζυγογιάννη.

Η επιχείρηση 'Ηλιόζυμο' σήμερα σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 900τ.μ. καλύπτει ένα ευρύ φάσμα σημείων λιανικής πώλησης με προϊόντα κατεψυγμένα σε συκευασίες έτοιμες για τον καταναλωτή και συσκευασίες catering για τον επαγγελματία. Mini Market, Αρτοποιεία, Αναψυκτήρια, Χώροι μαζικής εστίασης.

Διακίνηση προϊόντων

 Η διακίνηση προϊόντων γίνεται με δικό μας στόλο φορτηγών αυτοκινήτων.